Menu

Pure Energie

Milieubewust rijden stopt niet bij de aanschaf van uw elektrische auto. Om zo duurzaam mogelijk te kunnen rijden kiest u natuurlijk voor groene stroom van Pure Energie.

Pure Energie is het groene merk van de Raedthuys Groep. Zij leveren écht groene energie uit Nederland. Deze groene stroom is afkomstig uit hun eigen energieprojecten. Zo beschikken zij over eigen windmolens en eigen zonnepanelen; u weet altijd waar uw stroom vandaan komt.
De missie van Raedthuys is om vanuit een leidende rol in innovatieve energieconcepten, met toegankelijke producten van hoge kwaliteit - zoals hun groene stroom – actief bij te dragen aan een duurzame en energieke samenleving. Zij zien de vraag naar écht duurzame energie toenemen en willen hierin een goede oplossing bieden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent écht rekening houden met de samenleving. Ook het team van Pure Energie is zich hier bewust van. Naast hun werk aan een duurzame samenleving zetten zij zich ook in voor maatschappelijke projecten. De groene stroom van Pure Energie is gecertificeerd door Stichting Milieukeur.


Meer weten? Kijk op www.pure-energie.nl.